お知らせ / 2018年

お知らせ一覧へ

2018.06.21

Gratitude for the heartfelt messages of condolences(今般の地震における海外協定校からのお見舞い、激励に対する謝意)

Dear friends,

Thank you for your warm words.

I would like to express, on behalf of Osaka University of Economics and Law, gratitude for the kind support and warm words after the Earthquake which struck Osaka Monday 18 June.

The students as well as the staff are all safe. We are now getting back to normal business.

Again, I truly appreciate your friendship and encouraging words.

Thank you very much.

June 21, 2018

Riichi TABATA

President, Osaka University of Economics and Law